ua en ru

У Києві згоріла машина водія екс-міністра інфраструктури Пивоварського, - джерела

У Києві згоріла машина водія екс-міністра інфраструктури Пивоварського, - джерела Фото: Андрій Пивоварський (kmu.gov.ua)

На даний момент не зрозуміло, в результаті чого згоріла машина

У Києві згоріла машина водія колишнього міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського. Про це РБК-Україна повідомили обізнані джерела.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Кудряшова в Солом'янському районі Києва. За даними джерел, це був Audi водія Пивоварського, на якій періодично його возили. На даний момент не зрозуміло, в результаті чого згоріла машина. Розглядаються версії підпалу і короткого замикання.

За словами очевидців, машина могла згоріти в результаті вибуху. Відзначимо, сам Пивоварський на питання РБК-Україна про інцидент поки не відповів.

У Києві згоріла машина водія екс-міністра інфраструктури Пивоварського, - джерелаУ Києві згоріла машина водія екс-міністра інфраструктури Пивоварського, - джерелаУ Києві згоріла машина водія екс-міністра інфраструктури Пивоварського, - джерелаУ Києві згоріла машина водія екс-міністра інфраструктури Пивоварського, - джерела

Фото: згорілий автомобіль

Этой ночью, около 4:00, на Кудряшова, 18, произошло возгорание автомобиля #Audi. Полностью выгорела задняя часть. Очень похоже на поджог.

Опубліковано Киев Оперативный 6 листопад 2017 р.

Зазначимо, український фінансист і менеджер Андрій Пивоварський з 2 грудня 2014 року по 14 квітня 2016 обіймав посаду міністра інфраструктури України. Пізніше став радником нинішнього голови МІУ Володимира Омеляна.

Нагадаємо, раніше в Житомирській області підпалили авто місцевого депутата. Працівники ДСНС локалізували загоряння. Вогнем була пошкоджена передня частина автомобіля.