ua en ru

Правоохоронці встановили 15 осіб, причетних до заворушень у Дніпрі 9 травня

Правоохоронці встановили 15 осіб, причетних до заворушень у Дніпрі 9 травня Фото: Олег Грозь

До розслідування залучили 15 слідчих

Заступник керівника Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області Олег Грозь заявив, що правоохоронними органами було встановлено 15 осіб, причетних до заворушень у Дніпрі 9 травня. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Зокрема, поліцейські затримали 7 підозрюваних, 3 затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ст. 350, 294 Кримінального кодексу. Щодо 2 осіб проводяться подальші слідчі дії, ще одному ч. 2 ст. 296 і ст. 294 Кримінального кодексу судом. Дніпра обрано запобіжний захід - утримання під вартою терміном на 60 діб", - заявив Грозь під час брифінгу.

За його словами, п'яти підозрюваним обирається міра запобіжного заходу, ще трьом готується оголошення повідомлення про підозру. Так, в розслідуванні кримінальних проваджень задіяно 15 слідчих прокуратури і поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках кримінального провадження, розпочатого за подіями в Дніпрі під час проведення святкових заходів 9 травня 2017 року, правоохоронці провели близько 20 обшуків і 19 впізнань осіб.