ua en ru

Екс-глава Одеської митниці Марушевська заявила про обшуки в її квартирі

Екс-глава Одеської митниці Марушевська заявила про обшуки в її квартирі Фото: Юлія Марушевська

Паралельно обшуки проводяться в Романа Баховського

Правоохоронці намагаються провести обшуки у екс-глави Одеської митниці Юлії Марушевської. Про це на своїй сторінці у Facebook написала сама Марушевська.

"Працівники СБУ та Генеральної прокуратури намагаються провести обшуки в моїй квартирі. Все це у період, коли я перебуваю в закордонному відрядження і є спікером під час Freedom Forum. Прийшли в рамках невідомого мені кримінального провадження", - написала вона.

За інформацією Марушевської, паралельно обшуки проводяться в Романа Баховського, який очолював Відкритий митний простір.

"Сприймаю це як тиск з боку чинної влади та відповідь на вчорашнє затримання НАБУ глави ДФС Романа Насірова. Я хочу заявити, що не піддамся на цей пресинг. Теперішня влада повторює помилки режиму Януковича", - заявила вона.

Працівники СБУ та Генеральної прокуратури намагаються провести обшуки в моїй квартирі. Все це у період коли я перебуваю ...

Опубліковано Юлею Марушевською 3 березень 2017 р.

Нагадаємо, у грудні 2016 року Державна фіскальна служба України офіційно звільнила Юлію Марушевську з посади голови Одеської митниці.