ua en ru

Правоохоронці проводять обшуки в будівлі адміністрації Миколаївського морпорту

Правоохоронці проводять обшуки в будівлі адміністрації Миколаївського морпорту Фото: Миколаївський морпорт

За попередньою інформацією, в рамках розслідування кримінального провадження обшук проводять співробітники Генеральної прокуратури

Співробітники правоохоронних органів проводять обшуки в стивідорних компаніях, які здійснюють свою діяльність на території філії АМПУ "Адміністрації Миколаївського морського порту". Про це повідомляє місцеве видання "НикВести".

Як повідомляється, сьогодні вранці, 15 вересня, кілька десятків силовиків у масках зайшли у бізнес-центр по вулиці Дунаєва, 34Д.

"Які саме органи задіяні в слідчих діях поки не встановлено. Від будь-яких коментарів силовики утримуються, заявляючи, що пізніше буде детальна інформація від прес-служб Головного управління Національної поліції у Миколаївській області", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється про обшуки в службі портового нагляду філії АМПУ "Адміністрації Миколаївського морського порту".

Миколаївський політолог Федір Левченко на своїй сторінці в Facebook повідомив, що сьогодні вранці близько 40 осіб у масках увірвалися в будівлю Адміністрації Миколаївського морського порту".

Зараз близько 40 осіб у масках увірвалися в будівлю Адміністрації морських портів України в Миколаєві. За повідомленням робіт...

Опубліковано Fedor Levchenko 15 вересня 2016 р.

Як повідомляє видання "Новости Н", за попередньою інформацією, в рамках розслідування кримінального провадження обшук проводять співробітники Генеральної прокуратури.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні ГПУ проводить обшуки у мера Харкова Геннадія Кернеса.