ua en ru

Правоохоронці проводять обшуки в міськраді Бучі

Правоохоронці проводять обшуки в міськраді Бучі Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Про причини обшуків поки офіційно не повідомляється

Співробітники Служби безпеки України і прокуратури проводять обшуки в приміщенні міської раді Бучі Київської області, передає сайт "Громада Приірпіння" з посиланням на джерела в обласній прокуратурі.

Повідомляється, що співробітники СБУ в масках і з автоматами стоять на вході в кабінети міської ради і нікого не пускають в приміщення. Про причини обшуків поки офіційно не повідомляється. В той же час центр надання адміністративних послуг на першому поверсі не припиняв роботу.

alt

Фото: обшуки в мерії Бучі ("Громада Приірпіння")

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ проводила обшуки в приміщеннях мерії Запоріжжя. За підсумками обшуків співробітники спецслужби вилучили несертифіковані системи спостереження.

"Обшуки проводилися в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 359 Кримінального кодексу України за фактом незаконного використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації. Правоохоронці виявили в приміщеннях міськради несертифіковані системи аудіо- та відеоспостереження, які направлено на експертизу", - йдеться в повідомленні СБУ.