ua en ru

Правоохоронці виявили на кордоні з Польщею 200 тисяч євро

Правоохоронці виявили на кордоні з Польщею 200 тисяч євро Фото: вилучена готівка у "Шегинях"

Таку суму коштів намагався вивезти за кордон 59-річний українець

Співробітники Державної прикордонної служби та Служби безпеки України в пункті пропуску "Шегині", що на українсько-польському кордоні, виявили 200 тисяч євро готівкою. Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Зазначено, що велику суму коштів намагався перемістити через державний кордон 59-річний громадянин України, який прямував через пункт пропуску "Шегині" на виїзд із України.

"Так, прикордонники Мостиського загону вивели із загального потоку два транспортні засоби "Фольксваген" та "БМВ" української реєстрації, що слідували до Польщі. В ході спільного з представниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ огляду автомобілів та речей подорожуючих, у одного з пасажирів, громадянина України, в поліетиленовому пакеті було виявлено не задекларовані кошти у розмірі 200 тисяч євро", - йдеться в повідомленні.

altaltalt

Фото: вилучення 200 тисяч євро готівкою на кордоні з Польщею

За даними відомства, на українця складено відповідні адміністративні матеріали, а кошти вилучили встановленим порядком працівники Державної фіскальної служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на західному кордоні було затримано 9 нелегалів із В'єтнаму, Туреччини і Бангладеш.