ua en ru

Правоохоронці вилучили у першого заступника голови Держветслужби Симонова 1,7 млн ​​дол. і 1,3 млн грн

"У першого заступника Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Симонова В.Є. вилучено: 1 млн 717 тис. доларів США + 1 млн 250 тис. грн + 9 тис. євро", - повідомив Аваков.

Співробітники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ України та Генеральної прокуратури 21 березня в ході обшуку вилучили у першого заступника Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Вадима Симонова 1,7 млн ​​дол. і 1,3 млн грн. Про це у своєму Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"У першого заступника Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України Симонова В.Є. вилучено: 1 млн 717 тис. доларів США + 1 млн 250 тис. грн + 9 тис. євро", - написав він.

За словами глави МВС, обшуки проводилися в рамках кримінального розслідування розкрадання бюджетних коштів у Мінагрополітики.

Нагадаємо, в рамках зазначеної справи 21 березня в ході обшуку правоохоронці вилучили також у колишнього міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка 286 тис. дол. і 659 тис. грн.