ua en ru

Правопорушень 2 травня в Одесі не допущено, - Нацполіція

Правопорушень 2 травня в Одесі не допущено, - Нацполіція Фото: правоохоронці на вході до Куликового поля в Одесі

За день силовики вилучили одне мачете і виявили кілька фактів незаконного обігу наркотиків

Серйозних правопорушень 2 травня 2017 року в Одесі під час вшанування загиблих у 2014 році не допущено. Про це заявив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін на брифінгу за результатами роботи правоохоронців із забезпечення в місті публічної безпеки і порядку, повідомляє прес-служба Нацполіції.

Зазначено, що протягом дня правоохоронці виявили кілька фактів незаконного обігу наркотичних речовин і один факт виявлення холодної зброї.

За словами Головіна, силовики працювали на упередження будь-яких правопорушень в Одесі.

"Поліцейські виявили два факти незаконного обігу наркотичних речовин. Крім того, виявлено спробу пронести на територію проведення поминальних заходів холодну зброю - мачете. Спроба не вдалася завдяки арковим металодетекторам, встановленим по периметру Куликового поля. Всі ці факти зареєстровані до Журналу єдиного обліку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - доповів глава обласної поліції.

Він також повідомив, що скарг і заяв на дії поліцейських поки немає.

Нагадаємо, поліція Одеси за день шість разів перевіряла повідомлення про мінування об’єктів на території міста. Зокрема зловмисники повідомляли про мінування двох вишів, а також двічі - про мінування Будинку профспілок. Поліція оперативно перевірила всі повідомлення, після чого громадян знову допустили на цю територію.