ua en ru

В Одесі знову евакуюють людей з Куликова поля у зв'язку з "замінуванням" Будинку профспілок

В Одесі знову евакуюють людей з Куликова поля у зв'язку з "замінуванням" Будинку профспілок Фото: в Одесі знову евакуюють людей з Куликова поля

У поліцію зателефонував чоловік і повідомив, що почув розмову двох випадкових перехожих про мінування Будинку профспілок

У поліцію Одеси знову надійшло повідомлення про можливе замінування Будинку профспілок, почалася евакуація людей з Куликова поля. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Так, о 16:30 в поліцію подзвонив чоловік і повідомив, що почув розмову двох випадкових перехожих про те, що заміновано Будинок профспілок.

На даний момент на наявність вибухонебезпечних предметів будівлю перевіряють правоохоронці, фахівці вибухотехнічного управління ГУНП та кінологи зі службовими собаками.

За інформацією "Думской" людей у зв'язку з повідомленням про замінування евакуюють.

Повідомляється, що сьогодні поліція вже в шостий раз перевіряє інформацію про замінування, в тому числі вдруге Будинок профспілок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі затримана група місцевих жителів, які готували теракти, диверсії та провокації, повідомляє прес-центр СБУ.