ua en ru

Уряд самопроголошеної ДНР висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака малазійського

Уряд самопроголошеної "Донецької народної республіки" висловило співчуття у зв'язку з катастрофою літака малазійських авіаліній.

Уряд самопроголошеної "Донецької народної республіки" висловил співчуття у зв'язку з катастрофою літака малазійських авіаліній. Про це йдеться в повідомлений і прес-служби ДНР.

"Уряд Донецької Народної Республіки висловлює глибоке співчуття рідним і близьким усіх загиблих сталася сьогодні, 17 липня, катастрофі Боїнга 777 малайзійських авіаліній", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Бородай заявив, що керівництво республіки готове допустити міжнародних експертів для розслідування причин катастрофи Boeing 777 компанії Malaysia Airlines. Бородай також зазначив, що у ДНР немає засобів ППО, здатних вразити пасажирський літак, що летить на магістральній висоті. За словами першого віце-прем'єра ДНР Андрій Пургіна, Державна авіаційна служба України з 8 липня закрила повітряний простір в зоні проведення антитерористичної операції для цивільних літаків і "Україна весь час полювала за російськими безпілотниками... українська армія переплутала з ними малайзійський літак".