ua en ru

Уряд Японії висловив готовність допомогти з реформою Нацполіції України, - Князєв

Уряд Японії висловив готовність допомогти з реформою Нацполіції України, - Князєв Фото: Сергій Князєв

Японія вже передала для українських поліцейських кілька спеціальних авто і зимову форму

Уряд Японії висловив готовність допомогти з реформою Національної поліції України. Про це заявив глава Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляє ZIK.

Як повідомляється, Князєв взяв участь в започаткованій посольством Японії в Україні акції "2500 сакур", що проходила сьогодні, 18 квітня 2017 року, в Ужгороді.

"Чому я сьогодні тут? Бо мені подобається, що уряд Японії висловив готовність допомогти нам у реформах поліції. Вони не нав′язують нам свою модель реформ, а просто питають - чим вам допомогти вже і зараз. Це дуже приємно і я сподіваюся, що в нас складеться гарна співпраця", - заявив Князєв.

Крім того, за словами міністра-радника посольства Японії в Україні Мічіо Харада, Японія вже передала для українських поліцейських кілька спеціальних авто і зимову форму.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для забезпечення безпеки громадян у вихідні, пов’язані з Великодніми святами, а також під час поминальних днів особовий склад Національної поліції України продовжує працювати в посиленому режимі для забезпечення публічної безпеки та порядку.