ua en ru

Поліція продовжує працювати в посиленому режимі під час поминальних днів

Поліція продовжує працювати в посиленому режимі під час поминальних днів Фото: поліція працює в посиленому режимі

Зокрема посилено патрулювання поблизу кладовищ та культових споруд

Для забезпечення безпеки громадян у вихідні, пов’язані з Великодніми святами, а також під час поминальних днів особовий склад Національної поліції України продовжує працювати в посиленому режимі для забезпечення публічної безпеки та порядку. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"На територіях Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Тернопільської, Харківської та Чернівецької областей, де проходять поминальні дні, посилено патрулювання поблизу кладовищ та культових споруд", - йдеться в повідомленні.

Зазначено також, що особливу увагу приділено й місцям масового відпочинку громадян у лісопаркових зонах та поблизу водоймищ.

Крім того, за даними відомства, поліція проводить профілактичні заходи, спрямовані на забезпечення безпеки дорожнього руху, а також закликає громадян не сідати за кермо у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час проведення Пасхальних свят Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки на державному кордоні та в контрольованих прикордонних районах. У цей святковий день на службу з охорони державного кордону вийшли близько 9 тисяч прикордонних нарядів.