ua en ru

Уряд подасть апеляцію на рішення суду про компенсацію збитків "Натофгазу"

Уряд подасть апеляцію на рішення суду про компенсацію збитків "Натофгазу" Фото: Кабмін подасть апеляцію на рішення суду по "Нафтогазу" (facebook.com/volodymyr.kistion)

Кабмін вважає недоцільним відшкодовувати збитки НАКУ від поставок газу населенню

Кабінет міністрів має намір подати апеляцію на рішення Окружного адміністративного суду Києва, яким задовольнив позов НАК "Нафтогаз України" до Кабінету міністрів з вимогою визначити джерела фінансування компенсації збитків газової монополії від постачань газу населенню, релігійним організаціям і теплокомуненерго. Про це на своїй сторінці у Facеbook написав віце-прем'єр-міністр України Володимир Кістіон.

У своєму позові, регулятор стверджував, що виконання спецобов`язків щодо постачання газу населенню, покладених на НАК урядом загрожує стабільній роботі холдингу.

…про рішення суду щодо "компенсації Нафтогазу збитків від поставок газу для населення" Нинішній рівень прибутку Нафтога...

Опубліковано Володимир Кістіон 31 липня 2017 р.

У свою чергу, Кістіон заявив про те, що Кабмін вважає неможливим компенсувати "Нафтогазу" ці збитки, підкресливши при цьому, що НАК і так отримує надприбутки і цих коштів має бути достатньо.