ua en ru

Уряд в найближчі місяці схвалить інформаційну стратегію реінтеграції Криму

Уряд в найближчі місяці схвалить інформаційну стратегію реінтеграції Криму Фото: Еміне Джапарова (РБК-Україна)

Стратегія на етапі узгоджень із органами центральної влади

В найближчі місяці уряд може схвалити Стратегію інформаційної реінтеграції Криму. Про це повідомила перший заступник міністра з питань інформаційної політики України Еміне Джапарова, передає кореспондент РБК-Україна.

За її словами, наразі дана Стратегія на етапі узгоджень із органами центральної влади.

"Робота по різних аудиторіях є різною. Тому ми розробили два документи. Один з яких - стратегія інформаційної реінтеграції Донбасу, а друга - стосується Криму. Вона проходить вже третє коло узгоджень з різними центральними органами виконавчої влади. Ми сподіваємось, що цей документ теж стане надбанням уряду в найближчі місяці", - повідомила Джапарова.

Нагадаємо, як повідомляла Еміне Джапарова у лютому 2018 року, Російська Федерація прийняла близько 3,5 тис. правових актів для так званої "інтеграції" окупованого Криму.

Як розповів голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, минулого тижня країни-члени ОБСЄ на щорічній нараді з огляду виконання зобов'язань у сфері людського виміру у Варшаві (Польша) засудили Російську Федерацію за окупацію Криму та підтримали Україну в боротьбі за відновлення територіальної цілісності та звільнення політичних в’язнів.