ua en ru

Урядові спецгрупи перевірять використання коштів на модернізацію об'єктів у регіонах

Урядові спецгрупи перевірять використання коштів на модернізацію об'єктів у регіонах Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман доручив створити групи по перевірці використання коштів на будівництво нових об'єктів у регіонах

Процес використання бюджетних коштів, виділених на будівництво, реконструкцію і модернізацію медичних, а також навчальних закладів у регіонах будуть перевіряти спеціальні урядові робочі групи. Про це сьогодні в ході засідання Кабінету міністрів України заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"До мене доходять сигнали про те, що неякісно виконують реконструкцію і модернізацію цих об'єктів, тому я сформую урядові комісії по всім регіонам України. Ми абсолютно публічно за певний період часу проїдемо всі регіони, подивимося ці об'єкти. Я хочу сказати, що, хто нажився на людях, хто не зміг їх ефективно витрачати кошти, ми маємо три шкури з них зняти і публічно їх вигнати з роботи", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України затвердив концепцію розвитку автомобільних доріг до 2022 року. Згідно з документом, Міністерству інфраструктури доручено протягом трьох місяців розробити проект Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2018-2022 роки.