ua en ru

ПР вимагає від опозиції розблокувати роботу Ради

Партія регіонів вимагає від опозиції розблокувати роботу Верховної Ради України, щоб прийняти держбюджет України на 2014 р.

Партія регіонів (ПР) вимагає від опозиції розблокувати роботу Верховної Ради України, щоб прийняти держбюджет України на 2014 р. Про це йдеться в заяві партії.

"Висловлюючи волю своїх виборців, Партія регіонів вимагає від опозиції розблокувати роботу парламенту, надати можливість для безперешкодного прийняття Державного бюджету України, фінансового забезпечення всіх соціальних зобов'язань держави перед громадянами України", - йдеться в заяві.

ПР називає злочинними дії опозиційних політичних сил, спрямовані на зрив роботи парламенту.

При цьому, на думку політичної сили, подібні дії опозиції, спрямовані виключно на досягнення їх власних політичних і кар'єрних інтересів.

"Напередодні Дня Соборності та Свободи України вимагаємо від опозиції припинити провокаційні дії, спрямовані на розвал країни, розкол українського суспільства", - також йдеться в заяві.

Раніше сьогодні, 14 січня 2014 р., представники опозиційних фракцій заблокували трибуну і президію Верховної Ради.

Зокрема, як пояснив перший заступник лідера фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, опозиція вимагає відставки уряду Миколи Азарова і особистої відповідальності міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.