ua en ru

ПР скликає нардепів на 13-14 лютого

Партія регіонів скликає своїх нардепів до Києва на 13-14 лютого. Про це РБК-Україна повідомило джерело в ПР.

Партія регіонів скликає своїх нардепів до Києва на 13-14 лютого. Про це РБК-Україна повідомило джерело в ПР.

"Позачергове засідання парламенту може відбутися в четвер або п'ятницю. Швидше за все, нас збирають для голосування за прем'єра. Депутати Партії регіонів отримали SMS-повідомлення з інформацією про те, що ми маємо бути присутніми в Києві в ці дні для взяття участі в засіданні Верховної Ради", - заявив він.

Нагадаємо, раніше спікер Володимир Рибак не виключив проведення позачергового засідання парламенту цього тижня, якщо будуть підготовлені зміни до Конституції.

На даний момент єдиного проекту змін до Конституції немає. Опозиція представила свій документ. Однак у Партії регіонів наполягають на створенні спеціальної комісії представників усіх фракцій для підготовки спільного проекту.

Заступник голови фракції Партії регіонів Володимир Олійник повідомив, що засідання можливо тільки, якщо на четвер-п'ятницю лідери фракцій підготують остаточний проект.

"Проведення такої зустрічі лідерів фракцій сьогодні я не можу підтвердити. Сторонам буде дуже складно домовитися про підготовку такого документа", - зазначив він.

У прес-службі фракції "Удар" інформацію про можливу зустріч лідерів фракцій сьогодні також не підтвердили.

Нагадаємо, вчора, 9 лютого, Євромайдан підтримав внесення змін до Конституції України, які були запропоновані опозицією. Їх оголосив зі сцени на Майдані Незалежності лідер фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк.