ua en ru

ПР: Рішення групи по лікуванню Тимошенко обов'язково має бути розглянуте на комітеті ВР

Народний депутат України від Партії регіонів, голова регламентного комітету Верховної Ради Володимир Макеєнко вважає, що рішення парламентської робочої групи про подальшу долю екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, обов'язково має пройти розгляд профільним парламентським комітетом, і тільки потім воно може бути розглянуте парламентом. Про це Він заявив журналістам у ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

На питання про те, чи повинна робоча група, якщо будуть досягнуті домовленості, знову перенаправляти свої пропозиції щодо вирішення даного питання в профільний парламентський комітет, Макеєнко відповів: "Обов'язково і в разі, якщо буде позачергове засідання, воно може зібратися і проголосувати, або не проголосувати (за прийняте групою і комітетом рішення)".

Відповідаючи на питання, чи може парламент з точки зору дотримання регламенту, прийняти рішення про долю Тимошенко у вівторок на позачерговому пленарному засіданні, парламентарій сказав: "У разі, якщо б існували домовленості, то це, звичайно, зробити можна, але домовленостей немає. Зараз домовилися до того, що знову зустрінуться і будуть домовлятися".