ua en ru

ПР пропонує у п'ятницю заслухати інформацію про перспективи підписання УА з ЄС, а також Табачника і Присяжнюка

Партія регіонів пропонує у п'ятницю, 5 липня 2013 р., в ході години запитань до уряду заслухати звіт про хід збирання врожаю міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка, інформацію про вступної кампанії в Україні від міністра освіти і науки Дмитра Табачника та інформацію про перспективи підписання Україною угоди про асоціацію з Європейським союзом. Про це заявив в ході сьогоднішнього засідання погоджувальної ради лідерів депутатських груп і фракцій голова фракції ПР у парламенті Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Хотілося б, щоб у п'ятницю таки ми розглянули окремі питання, що стосуються уряду в рамках години уряду. Наша фракція пропонує першим питанням заслухати перспективи підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Ви знаєте, що ми вже виходимо на кінцевий етап цієї роботи. Друге питання - про хід вступної кампанії у навчальних закладах України, послухати міністра освіти і науки. У нас є про що поговорити з цієї тематики", - сказав Єфремов.

Третім питанням, за його словами, "яке цікавить всіх і в цьому залі, й важливе для багатьох людей в нашій державі - хід збору врожаю". На думку Єфремова, з цією інформацією повинен виступити міністр аграрної політики Анатолій Присяжнюк. За його словами, така необхідність виникає через те, що в деяких регіонах України виникають складнощі зі збором врожаю.