ua en ru

ПР буде голосувати за проект постанови щодо виконання резолюції ПАРЄ, - Єфремов

Фракція Партії регіонів (ПР) буде голосувати за проект постанови про виконання резолюції Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ). Про це в кулуарах Верховної Ради (ВР) України повідомив лідер фракції (ПР) Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Звичайно ж, ми будемо голосувати за проект постанови про виконання резолюції ПАРЄ ... відразу ж після перерви в роботі ВР", - сказав Єфремов.

Він уточнив, що фракція підтримає проект постанови нардепа від Партії регіонів про план заходів щодо реалізації положень висновку № 190 (1995) Парламентської асамблеї Ради Європи "Заявка України на вступ до Ради Європи" та резолюції № 1862 (2012) Парламентської асамблеї Ради Європи "Функціонування демократичних інститутів в Україні ".

Слід додати, що БЮТБ наполягає на ухваленні свого проекту постанови (№ 10055 від 16 лютого 2012 р. ініційований народними депутатами від БЮТБ про заходи щодо реалізації рекомендацій та вимог ПАРЄ), де більш жорстко поставлено питання про звільнення політв'язнів.

Нагадаємо, 13 березня ВР внесла до порядку денного два цих проекти законів.