ua en ru

Пожежники загасили офіс ПР у Києві, там виявлено тіло чоловіка

В Києві на вул. Липській, 10 у результаті пожежі в приміщенні офісу партії регіонів загинула одна людина.

В Києві на вул. Липській, , 10 ф результаті пожежі в приміщенні офісу партії регіонів загинула одна людина. Про це повідомила пре-служба ДержНС.

"18 лютого о 12:11 до оперативно-диспетчерської служби головного управління ДержНС у м. Києві надійшло повідомлення про виникнення пожежі в одному з офісів у будинку на вул. Липській. На місце події одразу виїхали 7 відділень рятувальників з різних пожежно-рятувальних частин столиці. Перше відділення, яке прибуло на місце встановило, що горить підвальне приміщення, перший та другий поверх 4-поверхової будівлі", - йдеться в повідомленні.

"Два пожежно-рятувальні підрозділи, які прямували на місце пожежі, були заблоковані учасниками масових акцій на вулиці Шовковичній. Вони змогли дістатися на пожежу тільки після перемовин з учасниками", - йдеться у повідомленні.

Кловським узвозом до місця пожежі також прямував підрозділ і його рух також був заблокований, а рятувальникам погрожували фізичною розправою і спалюванням двох автоцистерн. У зв‘язку з цим підрозділ був змушений повернутися в частину.

"Незважаючи на перешкоди, пожежники, які дісталися до місця події, врятували 15 осіб, які були на даху будівлі. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло чоловіка, котрий за попередньою інформацією, є працівником даного офісу", - повідомляє ДержНС.
О 13:39 пожежу на площі 150 кв. м було ліквідовано.