ua en ru

Пожежа в театрі Черкас гасили близько трьох годин, троє рятувальників госпіталізовані

Пожежа в театрі Черкас гасили близько трьох годин, троє рятувальників госпіталізовані Фото: гасіння пожежі в театрі в Черкасах

Пожежникам вдалося врятувати від вогню декорації і костюми

Пожежа, яка сталася сьогодні, 1 липня, у Черкаському академічному обласному музично-драматичному театрі, гасили близько трьох годин, в результаті чого три рятувальника були госпіталізовані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"1 липня у Черкаському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Т. Р. Шевченка під час огляду приміщень, обслуговуючим персоналом на балконі третього поверху глядацького залу було виявлено загоряння декількох стільців. Спроби власними силами за допомогою вогнегасників протягом 20 хвилин ліквідувати загоряння успіху не мали, після чого в 14:49 черговий по театру повідомив про пожежу в оперативно-координаційний центр Управління ДСНС України в Черкаській області", - йдеться в повідомленні.

Всього гасінні пожежі в черкаському театрі брали участь 268 чоловік, працювало 17 одиниць пожежної та спеціальної техніки.

Пожежа швидко розповсюдилася усіма поверхами глядацького залу на площу 500 кв. м.

Рятувальникам вдалося врятувати від вогню сценічну та адміністративної частини театру, де знаходяться інженерне обладнання, численні декорації і костюмерні, а також навчальні класи, гримерні, адміністрація та бухгалтерія.

В 16:28 пожежа була локалізована, о 17:24 ліквідовано.

Пожежа в театрі Черкас гасили близько трьох годин, троє рятувальників госпіталізовані

Фото - пожежні ліквідовують пожежу в театрі Черкас

"Станом на 18:00 з ознаками перегріву в Черкаську обласну лікарню були госпіталізовані троє рятувальників. Постраждалі знаходяться в діагностичному відділенні на обстеженні. Стан їх здоров'я оцінюється лікарями як задовільний", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Львові сьогодні на ходу згорів тролейбус.