ua en ru

Пожежу на звалищі у Харківській області ліквідовано

Пожежу на звалищі у Харківській області ліквідовано Фото: пожежа на звалищі у Харківській області (kharkiv.dsns.gov.ua)

За попередніми даними, причиною виникнення пожежі могло стати необережне поводження з вогнем

Пожежу на території полігону твердих побутових відходів у Харківській області ліквідовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

"Спільними силами вогонь був локалізований вже о 09:40. Сьогодні 26 вересня продовжувалася ліквідація локальних місць горіння сміття у великих прошарках побутових відходів. Станом на 13:00 пожежу вдалось повністю ліквідувати", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за попередніми даними, причиною виникнення пожежі могло стати необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пожежа на території полігону твердих побутових відходів управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Куп’янської міської ради виникла вранці 25 вересня, о 07:55 про подію повідомили рятувальникам.

"Під час проведення розвідки було встановлено, що на відкритій території відбувається горіння побутового сміття на площі орієнтовно 200 кв.м. Спільними силами вогонь був локалізований вже о 09:40. На сьогодні ліквідація пожежі продовжується, на полігоні залишаються декілька локальних місць горіння сміття у великих прошарках побутових відходів", - повідомляли у ДСНС.