ua en ru

Пожежа на складі ЗСУ в Донецькій області: ДСНС проведе розмінування

Пожежа на складі ЗСУ в Донецькій області: ДСНС проведе розмінування Фото: засідання оперативного штабу (прес-центр ДСНС)

Також рятувальниками заплановано надання допомоги населенню з усунення наслідків пошкоджень будинків

Після пожежі та вибухів у військовій частині Збройних сил України в Донецькій області піротехнічні групи Державної служби з надзвичайних ситуацій проведуть розмінування с. Новоянісоль та безпосередньо території складу боєприпасів. Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС в області.

Зазначено, що станом на 08:00 суботи проведено засідання оперативного штабу по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та постановку завдань.

"На 23 вересня 2017 року заплановано: побудинковий обхід с. Новоянісоль із метою виявлення пошкоджень та їхнього характеру приватних будинків, встановлення збитків від надзвичайної ситуації; залучення 10 піротехнічних груп, із них 6 від ДСНС для проведення розмінування с. Новоянісоль та безпосередньо території складу боєприпасів", - йдеться в повідомленні.

Також у суботу рятувальниками заплановано надання допомоги населенню з усунення наслідків пошкоджень будинків (у разі необхідності), психологічна допомога населенню відділом соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення, робота слідчо-оперативної групи з визначення причин пожежі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пожежу на військовому складі боєприпасів Збройних Сил України поблизу сел. Новоянісоль Донецької області, а також загоряння на території селища ліквідовано.