ua en ru

Пожежа на нафтобазі в Київській обл.: "Азов" взяв під охорону периметр

Пожежа на нафтобазі в Київській обл.: "Азов" взяв під охорону периметр Фото: пожежа на нафтобазі під Васильковом

"Азов" здійснює роботу на пропускних пунктах

Пожежа на нафтобазі "БРСМ-Нафта" під Васильковом Київської області взято під охорону полком "Азов", який контролює периметр навколо пожежі та здійснює роботу на пропускних пунктах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби полку в Facebook.

"Азовці", Громадянський Корпус і рекрути полку "Азов" під керівництвом інструкторів тренувальної бази "Азова" взяли під охорону периметр навколо пожежі і здійснюють роботу на пропускних пунктах", - йдеться в повідомленні.

ДРУГИЙ ФРОНТ: ВІДЕО З МІСЦЯ ПОДІЙ8 червня почалася пожежа на нафтобазі під Києвом. "Азовці", Цивільний Корпус та рекру...

Posted by Батальйон спеціального призначення "Азов" - нова сторінка on Tuesday, June 9, 2015

Нагадаємо, пожежа на нафтобазі "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області виникkf ще 8 червня. 8 июня повідомлялося про п'ять постраждалих, один з яких помер у реанімації. 9 июня під час гасіння пожежі сталася низка вибухів, які спричинили за собою жертви. Увечері були виявлені тіла 3 рятувальників. Таким чином,загальна кількість загиблих у пожежі на нафтобазі під Києвом досягло 4 осіб. Також ще 12 людей постраждали.

Близько 22 годин Аваков заявив, що епіцентр пожежі локалізовано.

При цьому як мінімум три резервуари нафтобази продовжували горіти станом на вечір 9 червня.