ua en ru

Пожежа в Лондоні: Мей пообіцяла виділити 5,7 млн євро допомоги постраждалим

Пожежа в Лондоні: Мей пообіцяла виділити 5,7 млн євро допомоги постраждалим Фото: Тереза Мей (twitter.com/Number10gov.jpg)

Кілька сотень демонстрантів штурмували меріючерез пожежу в Лондоні

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей пообіцяла виділити близько 5,7 млн євро допомоги постраждалим під час пожежі в Лондоні. Про це повідомляє Reuters.

"Прем'єр-міністр Великобританії Мей обіцяє 5 мільйонів фунтів (близько 5,69 млн євро), щоб допомогти постраждалим при пожежі в Лондоні", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, кілька сотень протестувальників, які скандували "ми хочемо справедливості", штурмували мерію в Лондоні в п'ятницю після смертельного пожежі в Лондоні, під час якої загинули щонайменше 30 осіб.

Так, повідомляється, що протестувальники прорвалися через автоматичні двері в мерії Кенсінгтона і Челсі і спробували увійти на верхній поверх. На місці забезпечували порядок кілька десятків поліцейських, включаючи кінних офіцерів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після пожежі в 24-поверховому житловому будинку Grenfell Tower в Лондоні щонайменше 65 осіб вважаються зниклими без вісти. Так, перелік імен мешканців, місце знаходження яких невідоме, надрукував у п'ятницю, 16 червня 2017 року, британський таблоїд The Sun.