ua en ru

Пожежу у будинку у центрі Львову локалізовано, - ДСНС

Пожежу у будинку у центрі Львову локалізовано, - ДСНС Фото: пожежа у будинку у центрі Львову (facebook.com/MNSLVIV)

Пожежа виникла на горищі житлового будинку на проспекті Свободи

Пожежу у будинку у центрі Львову, що виникла сьогодні вдень, 16 липня 2017 року, локалізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

"16 липня о 15:45 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на горищі житлового будинку на проспекті Свободи, 31, міста Львова. О 17:02 пожежу локалізовано. Ліквідація пожежі триває. Інформація про подію уточнюватиметься", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, до ліквідації пожежі залучено 9 одиниць спецтехніки та 7 пожежно-рятувальних відділень. Рятувальники ліквідовують займання в апаратах захисту органів дихання у складі 4-х ланок газодимозахисної служби.

Львів: рятувальники ліквідовують пожежу у житловому будинку в центрі міста #рятувальникиЛьвівщини #firefighters 16 липн...

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області 16 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Львова горить триповерховий будинок, пожежники намагаються загасити вогонь. За інформаціє прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області, вогнем охоплені другий, третій поверхи будинку та горище.