ua en ru

Пожежу у будинку у центрі Києва локалізовано, - ДСНС

Пожежу у будинку у центрі Києва локалізовано, - ДСНС Фото: пожежа у будинку у центрі Києва (facebook.com/MNS.GOV.UA)

Тривають роботи з ліквідації пожежі

Пожежу у будинку у центрі Києва локалізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Facebook.

"Пожежу на вул. Жилянській, 37 локалізовано о 13:22 на площі 700 м.кв. Тривають роботи з ліквідації. Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС виведено на безпечну відстань 64 людини", - йдеться у повідомленні.

#КИЇВ: Пожежу на вул. Жилянській, 37 локалізовано о 13:22 на площі 700 м.кв. Тривають роботи з ліквідації. Жертв та постраждалих немає. Підрозділами ДСНС виведено на безпечну відстань 64 чол.

Опубліковано ДСНС України 8 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 8 листопада 2017 року, на вулиці Жилянській у Голосіївському районі Києва спалахнула пожежа. Загорання сталося на першому поверсі чотирьохповерхової будівлі, в ресторані.

Зазначимо, у ніч на 27 жовтня 2017 року в центрі Києві сталася пожежа на вулиці Еспланадній, 32. Вогонь спалахнув у триповерховій покинутій будівлі. Під час гасіння пожежі рятувальники на другому поверсі виявили тіло загиблого чоловіка. Причини займання встановлюються.