ua en ru

Пожежа у дитячому таборі в Одесі: Парубій закликав нардепів прийняти участь у розслідуванні

Пожежа у дитячому таборі в Одесі: Парубій закликав нардепів прийняти участь у розслідуванні Фото: Парубій закликав нардепів поучастововать в розслідуванні трагедії в Одесі (РБК-Україна)

Спікер назвав трагедію прикладом злочинної недбалості чиновників

Народні депутати повинні приєднатися до розслідування обставин пожежі, що сталася напередодні у дитячому таборі "Вікторія" в Одесі. Про це сьогодні на погоджувальній раді голів комітетів і керівників фракцій заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Закликаю всі відповідальні органи провести об'єктивне розслідування, закликаю і народних депутатів взяти участь у розслідуванні трагедії, щоб надалі уникнути подібного в Україні", - заявив Парубій.

Спікер також висловив співчуття сім'ям загиблих. За словами Парубія, трагедія в дитячому таборі - це приклад злочинної недбалості чиновників.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив главі Міністерства внутрішніх справ України Арсену Авакову сформувати групу слідчих для розслідування пожежі у дитячому таборі в Одесі.

У п'ятницю, 15 вересня, пізно ввечері в Одесі горів муніципальний дитячий оздоровчо-спортивний табір "Вікторія" на вулиці Дача Ковалевського.

В результаті трагедії загинули 3 дітей.