ua en ru

Пожежа в Бучі: небезпечних домішок у повітрі не зафіксовано

Пожежа в Бучі: небезпечних домішок у повітрі не зафіксовано Фото: пожежа в Бучі

Пожежу ліквідували більше 6 годин

Після пожежі, що сталася вчора на території "Інституту скловолокна" у Бучі Київської області, небезпечних домішок у повітрі не зафіксовано. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Фахівцями Держсанепідслужби здійснюється моніторинг забруднення атмосферного повітря: шкідливих і небезпечних домішок у повітрі не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

Станом на 8:00 26 серпня рятувальники здійснюють спостереження та контроль за пожежною обстановкою. На місці пожежі чергують 18 чоловік особового складу та 4 одиниць техніки.

Пожежа була ліквідована вчора у 20:17, на місці пожежі проводиться проливка, розбирання конструкцій, а також здійснюється охолодження погашених ємностей з розчинниками. Рятувальникам вдалося не допустити поширення вогню на значну територію.

Жертв та постраждалих немає. Причина та збиток від пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, 25 серпня в 14:09 до Служби порятунку надійшла інформація про пожежу на території "Науково-дослідний інститут склопластиків і волокна" в р. Буча. По прибуттю до місця пожежі було встановлено, що на території інституту сталося загоряння легкозаймистих речовин в цистернах різних ємностей. В 17:11 пожежа була локалізована.