ua en ru

Пожежа в Балаклії: для ліквідації загоряння залучено авіацію

Пожежа в Балаклії: для ліквідації загоряння залучено авіацію Фото: пожежа в Балаклії (twitter.com-korenvkvadrate)

Причини загоряння на арсеналі в Балаклії наразі з’ясовуються

Для ліквідації пожежі в Балаклії (Харківська область) залучено авіацію. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"Для ліквідації пожежі залучено 2 пожежні танки, інженерну машину розгородження, 8 пожежних автомобілів, літак Ан-32 та вертоліт Мі-8. Також додатково направлено ще 2 пожежні танки. Здійснюється повітряна розвідка за допомогою вертольота, залучено підрозділи Військової служби правопорядку у ЗС України для оточення території", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на території технічного майданчику, де проводиться розмінування території від залишків боєприпасів, що не розірвалися після вибухів на арсеналі у 2017 році, відбулося загоряння трави.

"Причини загоряння наразі з’ясовуються. Відомо, що в той час на території технічного майданчика працювали групи, які готували територію для подальшого очищення. Підривні роботи в той час на території майданчику не проводилися", - йдеться у повідомленні.

Наразі на місце події направлено оперативну групу Міноборони та Генштабу ЗСУ.

03.05.18 Околиці Балаклії

Балаклія зараз. Відео знято менш ніж за кілометр від арсеналу. Як передає кореспондент ОТБ з місця події, вибухи чутно приблизно кожні п'ять секунд

Опубліковано Телеканал ОТБ 3 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на території арсеналу в Балаклії (Харківська область) відбуваються поодинокі вибухи неутилізованих боєприпасів.