ua en ru

Пожежа на арсеналі в Балаклії виникла при розмінуванні території, - Генштаб

Пожежа на арсеналі в Балаклії виникла при розмінуванні території, - Генштаб Фото: пожежу на арсеналі в Балаклії (twitter.com/slobozhanyn)

До локалізації пожежі на арсеналі в Балаклії залучили спецтехніку

Пожежа на арсеналі в Балаклії Харківської області виникла при розмінуванні території від залишків, що не розырвалися на військових складах у березні 2017 року. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Генерального штабу ЗСУ в Facebook.

"Сьогодні, 3 травня, о 13:35, у результаті загоряння сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу в Балаклії, де тривали роботи з очищення та розмінування залишків снарядів, що не розірвалися в результаті торішньої надзвичайної події, почалася пожежа", - йдеться в повідомленні.

Також в Генштабі підкреслили, що до локалізації пожежі залучено два пожежні танки та інженерну машину розгородження. Саперів евакуювали в повному складі.

"Військовослужбовці спільно з ДСНС України приймають всі заходи для забезпечення безпеки місцевих жителів", - йдеться в повідомленні.

Тривають заходи локалізації пожежі на території колишнього сховища у Балаклеї Сьогодні, 3 травня, о 13.35, внаслідок...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 3 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на арсеналах у Балаклії після утилізації снарядів почалася пожежа, в місті проходить евакуація. За словами міського голови Івнв Столбового, у Балаклії підривали снаряди, які не можна було вивезти з арсеналу.