ua en ru

Спійманим на хабарі в Київській обл. чиновникам оголошено про підозру, - МВС

Спійманим на хабарі в Київській обл. чиновникам оголошено про підозру, - МВС Фото: у затриманих вчора чиновників вже провели обшуки

Білоцерківським хабарникам загрожує до 12 років в'язниці

Затриманим при отриманні хабара в 1,3 млн грн голови Макіївської сільської ради Білоцерківського району Київської області та керівнику відділу Держземагентства у цьому ж районі оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ.

"Речові докази вилучено. Посадові особи затримані згідно ст. 208 КПК України, їм оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України", - сказано в повідомленні.

Чиновникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна.

Нагадаємо, в березні один з прокурорів прокуратури Києва спільно з майором податкової служби вимагав та отримав неправомірну вигоду в розмірі 50 тис. дол.