ua en ru

З'явився новий рейтинг партій: хто лідирує

З'явився новий рейтинг партій: хто лідирує Фото: рейтинг партій очолюють дві парламентські політичні сили (Віталій Носач, РБК-Україна)

Якби вибори до Верховної ради відбулися найближчим часом, найбільшу підтримку отримала б партія "Слуга народу", за яку віддати свій голос 15% усіх опитаних. За партію "Європейська солідарність" планують проголосувати 12,4% усіх респондентів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані опитування Центру Разумкова.

Далі йдуть за партії "Опозиційна платформа - За життя" - 7,5%, ВО "Батьківщина" - 7,2%, партія Дмитра Разумкова (якої зараз не існує і яка була запропонована в якості експерименту) - 5,5%, партія "Українська стратегія Гройсмана" - 4,6%, партія "Сила і честь" - 3,6%, партія "Наші" - 3,1%, Радикальна партія Олега Ляшка - 2,1%. За кожну з інших політичних сил готові голосувати менше 2% виборців.

З'явився новий рейтинг партій: хто лідирує

Дослідження проведене Центром Разумкова з 23 по 27 жовтня 2021 року методом САТІ (телефонне опитування). Було опитано 1200 респондентів по всій території України за виключенням окупованих Росією територій. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,9% з імовірністю 0,95.