ua en ru

Повторна експертиза засвідчила достовірність підписів Охендовського в "амбарній книзі" ПР, - НАБУ

Повторна експертиза засвідчила достовірність підписів Охендовського в "амбарній книзі" ПР, - НАБУ Фото: Михайло Охендовський

Експертиза підтвердила, що чотири підписи і три записи зроблені власноруч головою ЦВК

Повторна експертиза засвідчила достовірність підписів голови Центральної виборчої комісії (ЦВК) України Михайла Охендовського в "амбарній книзі" Партії регіонів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро України.

"Підписи голови ЦВК в так званій "амбарній книзі" Партії регіонів є достовірними... Відповідні висновки НАБУ отримало 15 березня. Зокрема, експертиза підтвердила, що чотири підписи і три записи зроблені власноруч головою ЦВК, якого НАБУ підозрює в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, почеркознавча експертиза була здійснена комісією у складі експертів Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. М. Бокаріуса і Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що почеркознавча експертиза "амбарної книги" Партії регіонів підтвердила справжність підписів Охендовського в документі.