ua en ru

Через пошкодження ТЕС знеструмлена територія Луганської області

Через пошкодження ТЕС знеструмлена територія Луганської області Фото: Юрій Гарбуз (facebook.com YuriyGarbuzz)

За дві години електропостачання області буде відновлено

В результаті пошкодження лінії електропередач 220 кВ "Луганська ТЕС -Лисичанск" сталося знеструмлення Луганської області. Лінія знаходиться в введенні Укренерго. В результаті обриву Луганська ТЕС до 12:07 перебувала в режимі енергоострова. Зараз лінія електропередач відновлено силами ЛЕО. Про це у Facebook повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

"ПЛ 220 кВ Луганської ТЕС пошкоджена, причини встановлюються. За дві години електропостачання області буде відновлено з мінімальними обмеженнями побутових споживачів", - написав він.

Гарбуз додав, що наразі реалізуються заходи з перепідключення по лініям 110 кВ з Донецької та Харківської областей.

За дві години електропостачання області буде відновлено з мінімальними обмеженнями побутових споживачів. ПЛ 220 кВ ЛуТЕС...

Опубліковано Юрієм Гарбузом 8 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луганська, Криворізька та Слов'янська ТЕС мають запаси вугілля, яких вистачить у середньому на 1,5 місяці роботи.

Відзначимо, в серпні Гарбуз повідомляв, що в області склалася надзвичайна ситуація з енергозабезпеченням. В результаті знеструмлення водоканалів без питної води залишилися понад 40 000 чоловік і 30 об'єктів соціальної інфраструктури, в т.ч. дитяча обласна лікарня.

Також Гарбуз повідомляв, що виніс на рівень Кабінету міністрів України питання роботи "Луганського енергетичного об'єднання".