ua en ru

Повєткін - Руденко: анонс бою

Повєткін - Руденко: анонс бою Фото: Повєткін - Руденко

Готуємося до боксерського поєдинку

Український боксер Андрій Руденко зустрінеться на рингу з росіянином Олександром Повєткіним в рамках вечора боксу, який відбудеться в Москві. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:00, а дивитися бій можна на телеканалі Xsport, а також на російських "Матч ТВ" і "Матч! Боєць". Букмекери вважають росіянина фаворитом в майбутньому бою.

1 липня, 21:00
Москва, СК "Лужники"

Переможець протистояння отримає відразу два інтерконтинентальні пояси за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). Українець володіє срібним титулом інтернаціонального чемпіона WBC і займає тринадцяте місце в рейтингу цієї організації. Росіянин же двічі провалив допінг-проби через що був виключений з усіх рейтингів.

Перед поєдинком Олександр Повєткін і Андрій Руденко пройшли процедуру зважування. За її підсумками вага росіянина склав 103,3 кг, тоді як стрілка вагів під українським боксером показала 107,3 кг.

Бій Повєткін-Руденко буде центральною подією вечора боксу, який розпочнеться о 21:00 за київським часом. Вього в андеркарті заплановані сім боїв, тому головна подія вечора боксу орієнтовно почнеться о 22:20 за київським часом.

Обслуговувати поєдинок належить російському рефері Віктора Паніну. Бічні арбітри: Фернандо Лагуна (Іспанія), Здравко Мілошевич (Боснія і Герцеговина) та Мануель Олівер Паломо (Іспанія). Супервайзер: Ігор Мазуров.

Нагадаємо, поєдинок чемпіона WBO в суперважкій вазі Джозефа Паркера і офіційного претендента на його титул Хьюи Ф'юрі повинен буде відбутися 23 вересня в Манчестері.