ua en ru

Порядок денний позачергової сесії Ради будуть формувати лідери фракцій 28 січня, - Макеєнко

 Макеєнко прогнозує, що порядок денний позачергової сесії Ради будуть формувати лідери фракцій вранці 28 січня.

Голова регламентного комітету Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко прогнозує, що порядок денний позачергової сесії Ради будуть формувати лідери фракцій вранці 28 січня. Про це він повідомив РБК-Україна.

"Порядок денний позачергової сесії у вівторок буде формувати не Регламентний комітет, а лідери фракцій. Раніше ми мали безпосередній доступ до формування порядку, але сьогодні ситуація інша. Я чесно скажу, що не знаю порядку і питання, які ми будемо розглядати", - заявив він.

Макеєнко додав, що порядок буде сформована, з огляду на політичну і соціальну ситуацію.

Нагадаємо, раніше радник Президента і нардеп від ПР Ганна Герман повідомила, що буде вносити пропозицію переголосувати всі закони, прийняті 16 січня.

Також раніше повідомлялося, що позачергова сесія Верховної Ради України сьомого скликання відбудеться у вівторок, 28 січня 2014 р. о 10:00.

"Відповідно до частини другої статті 11 регламенту Верховної Ради України у ВР зареєстрована ініціатива народних депутатів України, яка співвідноситься з вимогами частини другої статті 83 Конституції України, щодо скликання позачергової сесії Верховної Ради України. У зв'язку з цим голова ВР повідомляє, що позачергова сесія Верховної Ради сьомого скликання відбудеться у вівторок 28 січня 2014 року до 10:00", - йдеться в повідомленні.

Очікується, що на позачерговій сесії Рада може скасувати ряд "ручних" законів від 16 січня, які обмежують права громадян.