ua en ru

До порядку денного VII сесії Ради пропонують включити більше 2,5 тис. законопроектів, - Парубій

До порядку денного VII сесії Ради пропонують включити більше 2,5 тис. законопроектів, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

До прийняття порядку денного Рада зможе розглядати законопроекти тільки у другому читанні

До порядку денного VII сесії Верховної Ради України сьомого скликання пропонується включити 2750 законопроектів. Про це сьогодні на погоджувальній раді голів комітетів і керівників фракцій Ради заявив спікер Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Станом на сьогодні за пропозиціями комітетів пропонується включити до порядку денного сесії 2750 законопроектів", - заявив Парубій.

Він також зазначив, що затвердження порядку денного поточної сесії має бути першим питанням, яке буде винесено на розгляд парламенту у вівторок, 5 вересня. За словами Парубія, згідно з регламентом, поки Рада не прийме порядку денного сесії, парламент зможе розглядати тільки законопроекти у другому читанні.

Нагадаємо, раніше Парубій розповів, коли в Раду будуть внесені ключові реформи.

"Ця осінь має пройти під знаком реформ. Минулої весни ми напрацювали базу для багатьох важливих і пріоритетних реформ, і ми маємо шанс, і я впевнений, що ми несемо відповідальність за те, щоб кожну з цих реформ ми могли розглянути в залі", - заявив Парубій.