ua en ru

Постраждалих від отруєння Солсбері виписали з лікарні

Постраждалих від отруєння Солсбері виписали з лікарні Фото: поліція Британії (london.gov.uk)

Поліція не розглядає цей інцидент як підозрілий

Постраждалих в італійському ресторані Prezzo в Солсбері виписали з лікарні. Про це повідомляє Reuters з посиланням на поліцію.

Правоохоронці заявили, що "не розглядають цей інцидент як підозрілий".

Поліція раніше вже заявляла, що дві людини, які захворіли в неділю, не піддавалися впливу якого-небудь нервового агента.

Раніше РБК-Україна писало, що за словами постраждалої, відвідати цей ресторан їм порадила власниця будинку, який вони з чоловіком орендували неподалік від Солсбері. Вона зізналася, що пропозиція господині дому відвідати ресторан Prezzo в Солбсери її потішило.

"Прийшовши в ресторан, я замовила флорентійську піцу, а Алекс - сібас і овочі. Також у нас було дві склянки білого вина", - розповіла вона.

Через деякий час її чоловікові стало погано, і він пішов в туалет. Через 15 хвилин, жінка вирушила за ним і знайшла його лежачим на підлозі з "піною біля рота". Слідом за цим вона почала кликати на допомогу, а потім і їй самій стало погано.

Крім того, постраждала вважає, що вона, як і Скрипалі, була метою атаки з боку Кремля.

Зазначимо, постраждала Шапіро народилася в Нижньому Новгороді, у 2006 році за бажанням її сім'ї стала громадянкою Ізраїлю.