ua en ru

Постраждалі від отруєння в Солсбері розповіли деталі події

Постраждалі від отруєння в Солсбері розповіли деталі події Фото: поліція Британії (twitter.com-ukhomeoffice)

Стали відомі імена постраждалих

Постраждалими в італійському ресторані Prezzo в Солсбері виявилися 30-річна уродженка Нижнього Новгорода Ганна Шапіро та її 42-річний чоловік Алекс Кінг. Про це повідомляє газета The Sun.

Постраждала розповіла, що відвідати цей ресторан їм порадила власниця будинку, який вони з чоловіком орендували неподалік від Солсбері. Вона зізналася, що пропозиція господині дому відвідати ресторан Prezzo в Солбсери її потішило.

"Прийшовши в ресторан, я замовила флорентійську піцу, а Алекс сібас і овочі. Також у нас було дві склянки білого вина", - розповіла вона.

Через деякий час її чоловікові стало погано, і він пішов в туалет. Після закінчення 15 хвилин, жінка вирушила за ним і знайшла його лежачим на підлозі з "піною у рота". Слідом за цим вона почала кликати на допомогу, а потім їй стало погано і самій.

Крім того, постраждала вважає, що вона, як і Скрипали, була метою атаки з боку Кремля.

Зазначимо, постраждала Шапіро народилася в Нижньому Новгороді, у 2006 році за бажанням її сім'ї стала громадянкою Ізраїлю.

Нагадаємо, раніше в поліції повідомили, що чоловік і жінка, постраждалі в італійському ресторані Prezzo в Солсбері, не піддавалися впливу нервово-паралітичної речовини.