ua en ru

Поліція не пов'язує інцидент у ресторані Солсбері з отруйними речовинами

Поліція не пов'язує інцидент у ресторані Солсбері з отруйними речовинами Фото: поліція Британії (london.gov.uk)

Британська поліція розслідує подію

Чоловік і жінка, постраждалі в італійському ресторані Prezzo в Солсбері, не піддавалися впливу нервово-паралітичної речовини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції графства Уолтшир.

"Аналізи підтвердили, що два пацієнти, яким стало погано в неділю ввечері в ресторані Prezzo в Солсбері, не піддавалися впливу якої-небудь нервово-паралітичної речовини", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, розслідування ще триває.

"Розслідування причин погіршення самопочуття пари все ще триває. У зв'язку з недавніми подіями на півдні країни були проведені наукові дослідження, щоб встановити, вступали вони в контакт з "Новачком" або будь-яким іншим типом нервово-паралітичної речовини. Ці аналізи встановили, що цього не відбулося. З цієї причини на даному етапі ми не пов'язуємо погіршення їхнього самопочуття з недавніми отруєннями в Солсбері і Еймсбері", - відзначили в поліції.

Нагадаємо, раніше у Солсбері дві людини повідомили про погане самопочуття. В англійському Солсбері поліція заявила, що двоє людей, чоловік і жінка, повідомили про погане самопочуття після відвідин ресторану італійської кухні Prezzo.

Один з них знаходиться в критичному стані.