ua en ru

Посольство Кіпру висловило довіру ГПУ в розслідуванні справи агрохолдингу "Агрейн"

Під час зустрічі посла Кіпру в Україні Вассоса Чемберлена і керуючого адвокатською конторою "Коннов і Созановський" Олексія Іванова, який представляє інтереси потерпілої сторони у справі агрохолдингу "Агрейн", Чемберлен роз'яснив офіційну позицію посольства щодо ситуації, яка склалася в агрохолдингу. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті адвокатської контори "Коннов і Созановський".

За словами Чемберлена, у зверненні до генерального прокурора України Віталія Яремипосол висловив довіру до роботи органів прокуратури з розслідування в рамках кримінального провадження фактів вчинення правопорушень в агрохолдингу "Агрейн".

Зазначається, що єдиним проханням посольства Кіпру в Україні до генпрокурора було об'єктивне і своєчасне розслідування за вказаними фактами.

Крім того, згідно з повідомленням, посол Кіпру висловив повагу і визнання роботі адвокатської контори "Коннов і Созановський" і підкреслив професіоналізм їхніх співробітників.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що нібито посол Кіпру в Україні Вассос Чемберлен звернувся до генпрокурора з проханням припинити тиск на агрохолдинг "Агрейн".

Протягом декількох місяців народні депутати, представники аграрного бізнесу неодноразово заявляли про те, що факти у зазначеній справі однією із сторін постійно перекручуються і видається недостовірна інформація, що порочить честь і гідність як окремих осіб, так і цілих корпорацій.