ua en ru

Посол ЄС вручив Віктору Януковичу вірчі грамоти

Посол, голова представництва Європейського союзу Ян Томбіньські вручив Президенту України Віктору Януковичу вірчі грамоти, повідомляє прес-служба глави держави.

Вірчі грамоти Президенту також вручили надзвичайні і повноважні посли: Федеративної Республіки Нігерія Франк Нгозі Ісох, Киргизької Республіки Улукбек Чиналієв, Федеративної Республіки Німеччина Крістоф Вайль, Естонської Республіки Сулев Канніке, Арабської Республіки Єгипет Усама Тауфік Юсеф Бадр.

Віктор Янукович побажав дипломатам успішної роботи в Україні. "Щоб та робота, яку ви будете здійснювати, йшла на користь нашим країнам", - зазначив Президент.

Нині, підкреслив глава держави, в Україні реалізуються реформи в багатьох сферах життя - вони, в тому числі, стосуються розбудови демократичних інституцій, політичної системи, громадянського суспільства. Триває також робота над наближенням національного законодавства до європейського, додав він.

Читайте також: Янукович прийняв вірчі грамоти від послів іноземних держав

Віктор Янукович наголосив, що готовий до постійного діалогу з дипломатами, зокрема з економічних питань. Він також звернув увагу дипломатів на співпрацю з бізнесом, яка ведеться в рамках Ради вітчизняних та іноземних інвесторів при Президентові України.