ua en ru

За останню добу на Донбасі бойовики 27 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За останню добу на Донбасі бойовики 27 разів порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі (mil.gov.ua)

Двоє українських захисників отримали поранення

Обстановка в районі проведення АТО загострилася. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Якщо до 18 години бойовики виявляли незначну активність, то ввечері і вночі ворог суттєво збільшив кількість обстрілів наших позицій, використовуючи при цьому міномети різних калібрів", - наголошується в повідомленні.

У цілому за минулу добу незаконні збройні формування (НЗФ) 27 разів порушили режим перемир'я. При цьому двоє українських захисників отримали поранення.

"Враховуючи пряму загрозу життя українських військових під час обстрілу, сили АТО кілька разів відкривали вогонь", - додали в штабі АТО.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 12.09.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 вересня 2017 р.

Найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку, де НЗФ 4 рази били по українських позиціях поблизу Авдіївки. Також увечері і вночі окупанти тричі відкривали вогонь по українських укріпленням біля Пісків і Кам'янки.

На Приморському напрямку бойовики застосовували міномет і гранатомет поблизу Широкіно і двічі обстрілювали українські укріплення біля Водяного.

На Луганському напрямку єдиною гарячою точкою було селище Кримське.

"Тут після 18 годин противник тричі відкривав вогонь по українських позиціях з гранатометів і великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики підпалили склад з боєприпасами в окупованій Горлівці.