ua en ru

За останню добу ситуація на Донбасі практично не змінилася, - штаб АТО

За останню добу ситуація на Донбасі практично не змінилася, - штаб АТО Фото: українські військові (facebook.com usofcom)

Бойовики 21 раз порушили режим перемир'я

Вчора ввечері, 3 серпня, в зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі російсько-окупаційні угруповання посилили обстріли українських позицій, використовуючи переважно стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Всього за минулу добу незаконні збройні формування (НЗФ) 21 раз порушили режим перемир'я.

"В цілому ці цифри дещо менше ніж в попередні дні, однак і вони яскраво свідчать, що повністю виконувати мінські домовленості ворог не збирається", - підкреслили в штеба АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО за 3.08.2017 року. Наприкінці минулої доби ситуація у зоні проведення АТО суттєво не змі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 серпня 2017 р.

Як наголошується, найбільш агресивні провокації бандитів були на донецькому напрямку. Увечері 3 серпня бойовики майже дві години били з гранатометів, великокаліберних кулеметів, озброєння БПМ за українським захисникам на шахті Бутівка.

"Також двічі під гранатометный вогонь потрапили наші опорні пункти на південних околицях Авдіївки і поблизу селища Луганське", - додали в штабі АТО.

Тим часом на луганському напрямку ввечері бойовики застосовували стрілецька зброя і гранатомети неподалік Новоолександрівка, Станиці Луганської та Новотошковского.

А на маріупольському напрямку бойовики обстрілювали з великокаліберних кулеметів і гранатометів українські зміцнення у Водяному.

Нагадаємо, в Луганській області в результаті обстрілу бойовиків поранений місцевий житель.