ua en ru

Після завершення слідства 43 авто Камази будуть передані власнику, - МВС

Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області планує передати власнику захоплені невідомими людьми 43 автомобіля КАМАЗ після завершення слідчо-оперативних дій.

Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області планує передати власнику захоплені невідомими людьми 43 автомобіля КАМАЗ після завершення слідчо-оперативних дій. Про це РБК-Україна заявили в прес-службі УМВС України в Чернігівській області.

"Автомобілі знаходяться під охороною на території однієї з військових частин близько Чернігівського райвідділу міліції. В даний час автомобілями займається слідчо-оперативна група. Після завершення слідчо-оперативних дій автомобілі планується передати власнику", - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, російська компанія "КАМАЗ" заявила про захоплення на території України 16 березня 50 вантажівок компанії. В результаті цього ВАТ "КАМАЗ" звернулося до Міністерства закордонних справ РФ, Республіки Казахстан, а також в правоохоронні органи з проханням про сприяння в поверненні автомобілів, захоплених напередодні на Україні.