ua en ru

Після зняття з посади у Володимира Щербаня був конфлікт з Євгеном Щербанем, - Кужель

Після зняття з посади у Володимира Щербаня був конфлікт з Євгеном Щербанем. Про це заявила свідок, народний депутат Олександра Кужель, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Зокрема, Кужель повідомила, що Володимир Щербань був обурений тим, що Євген Щербань лобіював призначення Євгена Марчука на посаду керівника фракції "Соціально-ринковий вибір".

"Він м'яко просив членів фракції підтримати Марчука на посаду голови фракції", - зазначила вона, додавши, що тоді Володимир Щербань "вибухнув" і після цього перестав відвідувати засідання фракції.

"Володя (Щербань) вийшов у відкритий конфлікт з Євгеном. Він був страшенно не задоволений тим, що він не глава фракції", - зазначила Кужель.

"Без Євгена Щербаня зняти Володимира Щербаня з посади голови фракції, губернатора Донецької області не було можливим", - сказала вона, даючи зрозуміти, що у стосунках між ними існували деякі проблеми.

На питання прокурорів щодо стосунків Євгена Щербаня з Володимиром Щербанем, Олександра Кужель сказала, що стосунки були скоріше ділові, а після зняття Володимира Щербаня з посади керівника фракції стали прохолодними.

Вона ще раз підкреслила, що Євген Щербань був дуже заможною людиною, тому стосунки з Володимиром Щербанем в нього були скоріше пов'язані з бізнесом.

Зазначимо, раніше Кужель заявила, що у Євгена Щербаня був конфлікт з компанією "Ітера" і був компромат на керівництво компанії.

Читайте також: Власенко заявив, що Володимир Щербань раніше мав статус обвинуваченого у справі Євгена Щербаня