ua en ru

За порядком у ході матчу "Олімпік" - "Динамо" стежитимуть близько 190 поліцейських

За порядком у ході матчу "Олімпік" - "Динамо" стежитимуть близько 190 поліцейських Фото: Прем'єр-ліга України

Сьогодні у Києві відбудеться футбольний матч Чемпіонату України між командами Прем’єр-ліги "Олімпік" (Донецьк) - "Динамо" (Київ)

Сьогодні у столиці відбудеться футбольні матчі Чемпіонату України між командами Прем'єр-ліги "Олімпік" (Донецьк) - "Динамо" (Київ) на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Для забезпечення правопорядку під час матчу буде задіяно близько 190 працівників поліції, повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Для забезпечення безпеки громадян та підтримання правопорядку буде задіяно близько 190 працівників міліції...Правоохоронці звертається до громадян з проханням не порушувати Закон, дотримуватись правил поведінки на стадіонах та за його межами. Київські міліціонери закликають уболівальників поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та сприяти працівникам міліції у виконанні їх функцій по охороні правопорядку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, а також вільного пересування вболівальників до стадіону, Державтоінспекція міста Києва звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил дорожнього руху, а також не паркувати автомобілі на тротуарах прилеглих до стадіонів вулиць.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що УЄФА прийме рішення щодо бійки під час матчу "Динамо" - "Челсі" 24 листопада.