ua en ru

Доручення Президента про дерегуляцію сфери підприємництва не виконується, - М.Бродський

Доручення Президента Віктора Януковича про дерегуляцію сфери підприємництва не виконується. Про це під час засідання Комітету з економічних реформ заявив голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський, передає кореспондент РБК-Україна.

«Ваші доручення відносно дерегуляції практично не виконуються. За останні дні до нас надійшло багато документів, які ми вимагали ще шість місяців тому. І у нас відбувся прорив», - сказав М.Бродський.

За його словами, щодня видаються «все нові і нові регуляторні акти». «Ми їх скасовуємо, а нам їх знову пишуть. Це законодавча діяльність у сфері регуляторної політики призводить до того, що ми не можемо нічого зробити. І цього більше не може бути», - додав він.

У свою чергу, звертаючись до М.Бродського, Президент відзначив: «Ви не уявляєте, скільки за такий короткий час, ви нажили собі ворогів. Ми вас від цієї інформації оберігаємо, але я хочу сказати про те, що ми добре розуміємо, хто ваші вороги, а хто друзі. Ваші вороги - це чиновники, а друзі - підприємці».